Subvencions


Programa recapacita. Intel·ligències Múltiples 2 (Convocatòria)
Organisme convocantFUNDACIÓN MAPFRE
ObjecteLa Fundación Mapfre té previst desenvolupar un concurs, destinat a alumnes d'educació primària, pertanyent al programa "recapacita. Programa per a la innovació educativa" de l'Institut d'Acció Social de la Fundació, anomenat Intel · ligències Múltiples 2 i més, com a novetat en aquesta edició, establir un premi destinat a professors d'educació primària que desenvolupin la seva tasca en col · legis d'àmbit nacional.
CandidatsPodran participar en el concurs tots els nens que cursin qualsevol cicle d'Educació Primària, en un centre d'educació públic, concertat o privat d'àmbit nacional i que estiguin inscrits, a través del seu col · legi, al programa de recapacita 2013-2014.
CaracterístiquesEls treballs sol · licitats es presentaran sota el format d'un dibuix de tècnica lliure sota el lema: Què inventarías per fer-li la vida més fàcil a l'ésser humà? Material a presentar: un dibuix de l'invent i una breu descripció de la utilitat d'aquest invent. Es valorarà l'originalitat de la idea, la qualitat del dibuix i la descripció de l'invent.
DotacióUna tablet per als autors dels 25 millors invents. Una dotació econòmica de 3.000 euros per al col · legi que més invents present.
Termini de presentació de candidaturesFins al 15 de maig de 2014.
NormativaConvocatòria
Premi a les Bones Pràctiques per a la Innovació Educativa (Convocatòria)
Organisme convocantFUNDACIÓN MAPFRE
ObjecteFundación Mapfre, a través de l'Institut d'Acció Social, convoca el "I Premi a les Bones Pràctiques per a la Innovació Educativa", dirigit a professors en exercici que, de forma individual o col · lectiva, desitgin veure reconegut el seu treball d'innovació pedagògica a l'escola . Es tracta d'una iniciativa que tracta de reconèixer la tasca imprescindible i en ocasions poc visible de tots els professors compromesos amb aconseguir una escola de qualitat per a tots els nens i nenes. 

El repte és crear un projecte pedagògic. Material a presentar: unitat didàctica sobre un tema del currículum de la seva assignatura.
CandidatsPodran participar-hi els professors d'educació primària que formin part d'un claustre d'un centre escolar de titularitat pública, privada o concertada. Els professors que desitgen participar, ja sigui de manera individual o en grup, han de presentar una unitat didàctica sobre algun dels continguts curriculars establerts per la normativa vigent en el territori espanyol per a educació primària.
Dotació- Primer premi: 3.000 euros en metàl · lic per al professor o equip guanyador. 
- Segon premi: 2.000 euros en metàl · lic per al professor o equip guanyador. 
- Tercer premi: 1.000 euros en metàl · lic per al professor o equip guanyador. 

En els tres casos, es publicarà el treball a la pàgina web del concurs.
Termini de presentació de candidaturesFins al 15 de maig de 2014.
NormativaConvocatòria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada